Such a sweet day ♥


Just a waste time.

Hello. Assalamualaikum. Selamat sejahtera. Dan salam satu Malaysia. Today sapa hang out? *hand up. Haha, yah. Tersangad la penat terkejar ke sini, ke sini. Dari pagi sampai petang. Last-last kena 'belitiaq' jugak. Hehe, before that semalam aku p pasar malam mcm biasa. Ntah macam mna boleh jadi rapat dengan diorang semua. Siap 'tarik' lagi. -.-

P pasar malam ni pon tak rancang. Sebab semalam Fathin tamai sekolah so takleh nak ajak. Then bila dah sampai sana, lepak mcm biasa la. Tiba-2 teringat kat Fathin sebab 'pakwe' dia ada time tu. Nasib dia baik la cause dia boleh p pasar malam minggu ni. Tengah sembang, mak aku call. Suruh balik la, pa la. Terok tak terok tamau cita. Huishh -,-

Di sebabkan happy gila semalam, so tak sempat la aku nak menaip kat sini. Then tadi kami hang out lagi. Sweet tak sweet tatau la nak kata. Yang paling aku yakin - penat! Ke hulu, ke hilir. First tu memang nak p 'cc' ja. Bila tau dah full tak jadi. Alang-alang tak breakfast lagi, terus masuk kfc. Then kami terus p rumah Ikhwan cause ada makan-makan. Dok situ tak sampai sejam. Tapi yang nak p sana tu la berjam. Penat berjalan dari Sungai Ara, Penang ke Bayan Lepas, dekat-dekat Teluk Kumbar. Kalau tak silap la. Selok sana sini. Ish ish ish ..

Paling ngeri time on the way nak p Quensbay. 'Mini xcident' jadi depan mata. Punya berebut nak main moto last-last jatuh terguling kat situ jugak. Nasib sempat angkat moto tu. Kalau tak ntah apa jadi.
Minta dijauhkan. Tapi takda la teruk sangat. :) Time tunggu bas, sempat lagi dia 'tarik'.
Sampai Qb, Memei plak buad hal. Nak buad mcm mana, lepak je la tepi pantai. Seronok tu seronok ler. Hehe, then kami terus lepak kat flat aku. Dalam sejam camtu, semua blah. Tinggal aku, Fathin ngan Anis ja. Sedar tak sedar dah pukul 7. Sampai rumah kena sound habis. Sampai sekarang terperuk dalam bilik tak keluar lansung. Dari pagi tadi sampai sekarang tak makan apa-apa. Lapar ~ Ada la makan fries tadi. :'|

Tadi tak sempat nak snap so takboleh la nak tayang kat sini. Cuma ada satu gambar je, tapi ada kat Fathin. Hehe, so sampai sini je coretan aku. Thanks to everyone who's reading, and thanks to geng-geng yang lepak tadi. Seronok 



One entry


Believe it. 

Assalamualaikum, again. And Hi to non-muslim. Urgh, rasa macam dah lama tak update padahal baru seminggu gitu tak berupdate. Oh, rindu! Sejak belog tak dilayan, follower dok macam tu je. Tak bertambah. Takda sapa pon nak jenguk belog usang ni. sobs sobss~ So, today tamau sedih-sedih. nak happy-happy je. ahaks! xD

Sejak akhir-akhir ni dah lama tak buad doodle. Even aku still 'newbie' dalam dunia doodler ni, tapi belagak macam dah reti sangad dah. Haha, so bila dah lama tak buat, tangan pon dah terketar-ketar nak lukis. Jom tengok hasil kerja aku :3

My first doodle, ergh!
Okeh, ntah papa ~

Yang ke-3, kalau nak klik stuff kat sidebar.

Ini bukan freebies ;)

not for sale! x)

Ni yang terbaru. :) 
Ada sembody nak doodle dari aku? tengah free nih! yang terpantas sahaja :p

 Bukan apa, sekarang ni makin busy belajar piano. Yes, piano. Tapi bukannya piano yang besar gedabak tuh. Just dalam internet je. Bak kata astro 'macam-macam ada'. Jom try main kat sini - http://www.virtualpiano.net/. Sekarang ni still merangkak-rangkak dalam menghasilkan sebuah lagu. ceh! 


Ni hasil tangan aku. cewah! xD

Direct to the school stories, today kami banyak lepak. Cikgu ramai yang tak datang. Enjoy memanjang. But time PI je kena belajar. Tu pon sikit-sikit cause mualimah sporting ja. Kena perli semua cukup. -_-' Then, lepas rehat kami stay dalam surau. Apa pon tak buat. Cuma dengar orang sebelah ( surau belah lelaki ) bising. Ergh .. 

Bila time Pendidikan Jasmani dan Kesihatan, we all tak boleh main kat padang lagi. Sobs sobs T_T Stay dalam library, bising ja kerja kami. Nasib je la Cikgu Deepa harini ada mood. Siap boleh makan cokelet depan dia. Oh, bahagianya

The End!



Happy Birthday to me!


to mee .. 

Hehe, holla guys. Bertemu kita lagi malam yang indah ni. Actually macam yang korang tau, bagi yang tau la birthday aku ialah pada hari ini iaitu 21 september. Alhamdulilah cukup 14 tahun aku di bumi ni. Terima kasih to facebooker, tweeter, blogger, gamer yang wishes kat aku dari pukul 12 pagi semalam. Punya la berlambak wished kat kedua-dua wall facebook aku. So, Thank you so much. I really appreciate it. ♥ Jom usha sapa yang wished!

Facebook - Yaya Hatsumi

Berduyun-duyun dari pagi sampai malam!


Okey, tayang muka jap! :D


Facebook - Yaya Hatsumi II

Banyak ke sikit ni ? -.-


Ni facebook yang kedua kay. hehehhe :D



Dua ja, hehe! :D

Mula-mula thanks to facebooker yang wish lebih dari 100 orang. Then, thanks to tweeter yang hanya 2 orang saja. Hahaha, anyway thankyou so muchhh! Terima kasih gak to blogger yang buad ramai kat wall aku. Sorang je blogger yang aku ingat - Izzah Hilhami. 'Nandremm' to kawan-kawan aku dari game habboon.com yang sudi wish kat aku even aku dah lama tak contact diorang. Terutamanya Lia Alia yang dari dulu kaki like. Iqbal Hemswort, even aku tak berapa kenal dia. Tapi dia penah ajak aku main retro-retro yang baru. hahaha! Ryumaki, Kak Long, Fatin Najihah dan lain-lain. Tak dilupa, geng-geng KRB dulu. Hehe, Imichiuuu T_T Terima kasih banyak-banyak to Bear Biru (yati), Alif Evans and Zatty Dilla (zati). Habis cita THANKYOU SEMUA YANG WISH! HAHAHAHHAHAHA! gila sudah -.-

Group 16 -cempedak


Oh, before terlupa, dia pon ada wish utk akuuu. hikhik! ^^ tadaaa ~

Berani sungguh! :)

Okeh dah habis bab wish. Penat sudah asyik taip 'Thankyou' kat setiap wish yang diorang bagi. Tu pon ada yang tak terbalas lagi. Sorry bangatt! Bab school, memang 'ran' gila tadi. Memang tak rugi p school even mak aku dah larang habis-habisan sampai telefon bapak aku sebab tak bagi aku p school. K, aku tamau cita yang tuh. So, petang tu pukul 5 camtu aku call mak aku, nak comfirm dia tinggal aku ke tak. hukhuk! D; Then mak aku cakap tak jadi. Alhamdulilah ... 

Paling best kat school ialah time BI. Melilau kami cari cikgu, ye la otw nak balik kelas kami trnampak geng solo semua p surau. Ingat ke semua kena p sana. Sampai sana je tengok-tengok takda sapa pon. Kelam-kabut smua balik kelas sebab memang dah lambat sangad. Alhamdulilah cikgu Aimi tak terjerit-jerit 'belitiaq' sebab masuk lambat. hihi! Well, harini Hatsumi pakai lencana baru. pin kecik je pon. Dah banyak kali kena tegor - 'sesat sekolah ke?' sabar je la. Cikgi Aimi pon tegor gak. Tapi aku jugak yang jadi mangsanya. Ada plak suruh aku padam whiteboard. Dah la ambik pin aku. HAHAHA! nasib baik dia bgi balik.

Time nak balik school, student pompuan smua kena salam cikgu. Sampai je turn aku dia thanks to me cause padam whiteboard. Then entah macam mana aku boleh cakap ngan dia tadi. ye la aku ni bukannya peramah macam adik anis tuh!
Adik anis? satgi aku cita. huhu ~ Aku bagitau cikgu tu harini bufday aku, then dia kata esok bufday anak dia. Haha, senyum tak perlu kata apa-apa :)

Berbalik ke cerita adik Anis tu, today kitorang rancang nak lepak kat pasar malam. Malangnya fathin tak p jugak minggu ni cause bapak dia mengamuk. Aku pon tatau la apa masalah diorang. Tadi punya beria-ia ajak Ikhwan p sekali, last-last dua-dua tamau. Sehati Sejiwa betul! Time makan-makan, Fathin ada cll aku. Maybe dia terdengar suara Anis kot sampai marah-marah kat aku. Gedik la, pa la. Ish ish ish ..

Masa nak balik tu, aku lepak ngan Iqbal and Daus. Dan adik Anis jugak. Ya Allah, punya la bising dua adik-beradik tu sampai aku kena buli. Sadis betol. Aku tatau la macam mana Anis boleh tahan dengan adik dia tuh. hehehe. balik tu ada la sembang sikit ngan Anis. Saja test dia 'rugi aku tak snap hg dok sebelah nabil'. Nak tau apa dia jawap? - 'ha, rugi betul' Tersengih-sengih dia. Ulang benda yang sama banyak kali. Rugi aku cakap macam tu -..-'

Okey, Habis sudah cerita and gossip kita pasal hari ini. Lain kali tambah lagi dosa kat sini ye. lol. Okeh bye guys. Thanks for reading this entry. Ho ho ho, Assalamualaikum ... 


Goodnight, sweetdreams :)








No title


I said it here ..

Hey lo. Hehehehe, lepas buad entry gila-gila haritu tetiba ja jadi rajin nak update. Tak terniat pon nak update tapi bila buka ja tab dashboard blogger tu, semangat nak update  berkobar-kobar  Hurmm, aku tatau la nak start dari mana tapi benda yang sangad penting aku nak share ialah mende ni - 

Help meh! 

Lama jugak la aku mengalami masalah ni. 'Terkezut' aku bila buka je dashboard terus jadi camni!  Senget dah kepala aku fikir mende ni. Dulu pernah jadi gak, tapi dengan kepakaran aku yang tersangad hebat nih, dah jadi macam biasa. Tapi ntah cacat kat mana sampai boleh jadi balik then takleh tukar ke dashboard yang lama  Ada sesiapa tau macam mana nak buad seperti sedia kala ? 

Okey, jom masuk bab school plak. Hehehhehehhe, banyak moments yang aku dah lupa tapi still nak transferkan mende tu dalam ni. Macam biasa la tadi p school, alhamdulilah hujan. Yang sangad lebat. Baru je jejak kaki depan school, tiba-tiba jadi lebat. So muka aku pon jadi macam ni -  why? whyyyyy?! 

Time balik tu je la yang best sikit nak cita. Aku tatau la apa masalah budak laki sampai aku pegang tangan fathin pon salah. Tawu la depa tak boleh pegang tangan their friends. Ye la tak pasal-pasal keluar tajuk hot 'pelajar gay' bla bla bla .. shuuuuu ..

Well. Tak banyak cita yang hot plus bombom yang aku share kat sini. Harini memang boring sangad. Tapi yang bestnya, berani betul dia harini tengok mata aku. Tengok plak dengan muka ala-ala Bruno mars gitu. Ni yang makin sayang ni. 
 Paling sweet time dia dok kat pintu surau sambil buat muka macho dia. Hahahhaha!  Serius hensemmm!

Ho ho ho ho ho ~ :)

Before aku ending entry ni, saja nak kasi tau esok Birthday aku. ehee, Tamau papa pon, cuma nak wish dari korang je. Buat ramai kat fb aku ehh. Aku amat menghargainya.  Birthday boy pon dah dekat. Hari ahad ni je. Dalam otak dah tau nak kasi hadiah apa. Hehhehehehe, Im sorry kalau benda tu tak seberapa. Okey, the end. Assalamualaikum ~ 

Hey youu, visit mine :) - https://twitter.com/YayaHatsumi  




Entry gila gila !


So have fun. :D

Hai. Apa habaq? Ceh. Assalamualaikum dulu. :3 Semalam aku balik kampung. Cuti sehari pon nak balik kampung. Sabtu ahad tamau plak. Penat tak penat takyah cakap la. P pagi, balik malam. Terpaksa kay terpaksa. Tapi penat-penat pon ada something yg aku dapat. Harharhar ~ Ye la, Jumaat ni Birthday aku. So kalau korang dah baca perkataan Birthday tu, maka dengan wajibnya kena bagi aku hadiah. Cewahh! Takde la. Dont take it 'sirios'. amekau bahasa apa aku celop. -.-

Entah kenapa sejak akhir-akhir ni aku tersangad malas nak mengupdate. Ye la kalau aku update pon takda sapa nak baca. buat habuk ja. Hari-hari menaip panjang berjela, aku sorang ja yang tercegat kt depan blog usang ni. Ha, baru-baru ni present jadi 'Jaja Sutera' dah sampai. Hadiah birthday la ni? Okey aku accept. Cewahh! Hehehe, buku ilmu. Doa-doa harian. Anyway thankyou so much. Insya-Allah nanti aku try buka... dan baca. bukan tak buka lagi ya! Shutt. 

Tadi aku ada buad sesi blogwalking. Tertiba ja ternampak entry pasal Yasnim J Hunwick. Sebelum ni ada pernah baca, tapi tadi aku tengok entry tu lengkap dengan gambar itu, ini, sana, sini, situ dan macam-macam lagi. sila cari sendiri. Even dah lebih 4 bulan kot, arwah dah selamat ke alam Barzakh tapi cerita pasal dia still belom padam. Aku terjah blog arwah yang sudah diambil alih mamanya. Sedih betul cerita-cerita tu. Sampai masuk paper, eksiden dengan kawan-kawan dia. Comel betul dia .. Al - Fatihah .. 

Masuk bab kat sekolah, teringat balik time balik tadi. Macam nak koyak ja tudung aku kena tarik. Entah apa la dosa aku kat depa tu. Sob sobs .. T_T. Opss, hehe. Tadi ada PJK. Ni la kali pertama kami turun padang selepas menjalani penyeksaan berkurung dalam kelas. Hukhuk! Kata ja nak enjoy main, tapi dok melepak tepi padang tu dok gosip benda mengarut. Alahaii ...

Fatini ngan anis memang tak boleh dok diam langsung. Mula-mula tu depa main bola depa ja, tetiba baling terkena fathin. Fathin dok pot pet mengarut pasal trauma dengan bola la, pa la. So, lawan la depa dengan bola yang sememangnya tersedia 3 bijik kat situ! Aku malas la nak menggedik depan tu alang-alang ada hotstuff kat tepi kami. Tak pasal-pasal pelanting kena depa tak ke haru ? Orang kata haru biru, kalau jadi haru oren macam mna pulak?

Aku dok sorang-sorang layan perasaan yang ntah papa. Dalam dok control supaya tak menggedik kat situ, ada la sesekali aku usha dia main bola. Hehehe, handsome bebeh! x
D Oh lupa nak cita. Sabtu ni ada Karnival Kokurikulumm. Malangnya banyak sangad kenduri yang meraikan hari special kami. Atau maybe boleh diiktiraf sebagai bufday party aku? Mengarut. Mohon doa supaya bapak aku kerja. Amin. :3

Oppp, cita aku tak habis lagi kay. Tadi time balik macam biasa tunggu van. Before tu kami p kedai depan sekolah tu jap. Aku pon p je la mana kaki aku nak bawak. on the way nak p tu ada longkang besar kat situ. aku tau dalam kepala otak korang mesti dok fikir aku jatuh dalam tu kan? Kejam! Then ada la tersedia kat situ tangga kecik. Masa nak 'manaiki' tangga tu, tetiba ja iffa ngan wani tayang muka minta kaki jadi bodyguard kat situ. "Sekarang siapa nak mengalah?" Takda-takda. Aku terus tolak depa then tak semena-mena iffa jatuh kat situ. sekrang ni pon aku dok tersengih sorang-sorang sambil control senyum supaya takda isu 'orang gila sengih depan lappy' terjadi dalam rumah aku ni. Jatuh macam mana tu aku tatau la nak cita macam mna. Tapi yang comfirmnya dia takda la sampai jatuh dalam longkang besar gedabak tu. Kalau lencun dia dalam tu memang sampai sekrang la aku tak berhenti gelak.

Nasib dia baik la sebab aku tunggu time yang takde orang. Tak pasal-pasal kena bahan kat sekolah tak ke naya aku kena maki ngan dia? Oh no! K dah stop. aku tak tahan nak gelak dah ni. So, sampai je kat kedai tu, dalam hati tanak beli papa pon. Aku, Fathin and Anis dok tercegat depan kedai dengan muka tak malu kami blah tanpa beli papa. Aku pon tatau la apa masalah kaki aku p sana. Ish ish ish ...

Then balik tu, before sampai depan flat aku, fathin ngan anis ada betulkan tudung diorang. Dalam hati berkobar-kobar nak jalankan misi jahat aku ni.
'tak payahla bukan org nak tengok pon' . padahal dalam hati nak cakap 'satgi hancussss jugak' Tengok la betapa jahatnya aku. -.- Sampai ja depan flat aku, Buka pintu, turun .. Tangan dah ready ni. Malangnya tudung Fathin ngan Anis ja yang hancussss. Tapi aku la yang kena teruk. 8 tangan lawan 2 tangan? Okey, aku bagi bendera putih dulu. Hehehehhehehheheh ~

Sedar tak sedar berjela jugak karangan aku. Entah apa yang aku coret kat sini. Coret conteng semua ada. Hehehehehe, today aku agak gila-gila sikit sebab update benda yang merapu dengan perkataan yang ntah dari mana aku cilop. Kalau ada terkasar bahasa mohon maaf dipinta. Kalau yang terasa tu mohon jangan banyak makan cili. Cause 'sapa yang makan cili, dia yang terasa pedasnya' Kalau print bagi kat cikgu agak-agak dapat A plus plus tak ? :) 

Akhir kata, Selamat malam dan Assalamualaikum ..



Lucky Potluck


Belunnnnn!

Assalamualaikum again. And Helloh to non-muslim. Today class aku buat potluck. Best gila! Haha, tau ka potluck tu apa? Well, apa yg aku tau ialah 'jamuan makan-makan dalam kelas'. aku tau nk pon dari majalah yang aku kumpul since tahun lepas. lol. Back to the main story, memang meriah gegiler potluck kali ni sebab ada cake bufday akuuu, dan dia. Read more to know more. ;)

Semalam aku mia pujuk mak aku beli cake. Dari malam tadi hingga pagi jawapan yang sama. "P beli nuget mak masak". Tamau tamau. Last-last pagi tu aku pujuk gila-gila. Alasannya, sambut bufday dengan kengkawan. Ye la, Bufday aku minggu depan, 21 September. Hari Jumaat. Rahmat :'D Then dapat jugakla cake tu even cake tu kecil ja. Actually tadi aku p lambat dari biasa. Sampai sana nampak Wani ngan Iffa. Tanya diorang, Fathin dengan Anis tak mai lagi. 'ketiaq' jugak la time tu sebab takut aku sorang je yang ada. Huhuhu. At the end, diorang sampai jugak...

Time tengah tunggu masuk school, geng-geng laki mai. Mula-mula tu ingat diorang tak bawak papa. Tengok-tengok empat botol air 'berkarbonat' diorang bawak. Anis pon beli sebijik, cukup lima. Yang bestnya, semua perisa lain-lain. Nasib jugak la diorang bawak pinggan dan yang sewaktu dengannya, kalau tak kena tadah tangan la semua. Empat jam belajar, tiba la time rehat. Semua kumpul makanan tengah-tengah. Rasanya class kami la yang paling meriah. Sebab belon pon disediakan. HAHAHAHA! Then, ada yang bawak Bihun, mee. Yang paling banyak pon keropok. Teringat balik zaman dulu-dulu time hari kanak-kanak. Haha xD

Cikgu pon sponsor gak. Mee dengan Koey Tiaw. Banyak sangad sampai sedekah dekat class lain. Well, 2 cekal kan pemurah ;
) Cake aku pon dah sampai dekat 2 Amanah walaupun Jumaat lepas diorang buat potluck, sikit pon tak jemput. Cakap pasal cake, lupa plak nak cita pasal cake aku. Simple je pon, takda bunga-bunga. Just dipenuhi dengan Buah Cherry and 'buah yang tatau apa namanya'. Alhamdulilah habis jugak. Atas cake tu ada tulis, 21, 23 September. Time dia tengok tadi, senyum ja. Comel. Haha ;) Suprised! Hope you like it.

Okey dah cita pasal makanan, tak pasal terliur plak. So, lepas makan, kami semua kena marah dengan cikgu math sebab lambat kemas. Lepas dah enjoy nak kena belajar plak. Benci! Nasib ja satu masa. And last tu PJK. Malangnya hari hujan and tak boleh main padang. So kami just duduk kat dataran PPSMI and main congkak. Lol, ya memang pon. Actually minggu lepas atau minggu yang sebelumnya, kami ada pertandingan main congkak. Lawan mia lawan, tercatat jugak nama aku kat kertas pemenang. Padahal aku langsung tak menang. Thanks Fatini. xD

Disebabkan ramai yang menang, jadi kami kena lawan sesama kami. Cabut undi, dapat dengan Shantiny. Macam mana dia nak menang kalau tak reti main? Lagipun dia tu India and Congkak tu mainan tradisional. Cabut undi kali kedua, dapat dengan Fathin. Nak menang memang dalam mimpi la. Aku kalah jugak. Bila dah Final, aku lawan Zulaikha, Fathin lawan Fatini. Terkejut jugak la sebab aku masuk final. Hakhak! Rezeki jangan ditolak. Lawan mia lawan, Alhamdulilah, Aku menang. Zulaikha mia minta kat aku nak menang. No way! xD Tak percaya aku Fatini menang lawan ngan Fathin even Fathin tu lebih terer. Bila aku tanya Fathin, dia kata Tini main tipu. Aku pon tatau nak percaya sapa. Tapi takpa la, Fatini first, Fathin second and Aku third. Hehehe :Rasanya harini hari yang best sangad. Cause dapat buat dia tersenyum. Hahaha ;That's my promise...

The End ....



2 Hari


We're rock :3

Hello hey hi. Assalamualaikum, again. Hehe, sapa tak p school today? *me. Harharhar, cakap je nak p tapi tak p pon. Bukan sebab tamau, bukan sebab malas. Tapi sebab tak boleh. Mengarut jah. Actually harini hujan so tak boleh p school. Alasan semata-mata. Ho ho, ya la. Dari pagi tadi hujan, skrang baru behenti. Nak kata lebat tu .. tak la sangad. Hurm ... :'| Tak bole jumpa dia ..

Macam tu ler ..

Dua hari tak onl rasa macam 2 tahun. yeke? :p Kenapa kenapa kenapa? Sebab internet takda. Kenapa takda? Sebab tak bayar. Lols. Ya, itulah kenyataannya. And skrang dah boleh buka sebab dah bayar. Hu hu xD Two days tak onl, Two things I'll get. Onl je terus tengok chatbox and ada tertulis ..
     - Hello, x nak tuntut hadiah ker? try la godek dalam cbx :)

Mula-mula tu terkejut la jugak tetiba je kena tunutut hadiah. Bila dah usha betul-betul rupanya aku menang giveaway tu. Dapat Mustache Necklace. *lompat. Lol, so dengan sepantas kura-kura aku hantar detail. actually tak hantar lgi sebab owner tu blom app fb aku :') Thanks Random.com cause sudi ambik number bertuah aku. Huhu *lap air mata. 

Then, aku try la check list contest and giveaway aku. Tengok-tengok tersenarai kat Contest My Ohsemm Lovely Pic by Tasya. Dapat number tujuh belas and aku tatau apa hadiahnye. Tunggu reply dari empunya contest. Hahaha ^-^



Nak menang hadiah ohsem? Click list contest and giveaway tu. :D

Satu Malaysia, Satu Bahtera





First time dengar lagu ni kat iklan tv3 kekadang best gak. Hahaha, ntah kenapa tetiba ja rasa nak share lagu ni even setiap hari lagu ni berkumandang di corong televisyen anda. Ceh! rasanya lagu ni best dari lagu-lagu malaysia yang lain. Penyanyi tu pon nampak kiddishh ja. Hahaha ^-^

K bye. :
*

Hai hai, byebye ~



First time k first time.


Feel the music ..

Helloh! Assalamualaikum, hehe. Harini happy gegiler sebab present dari Bawal Biru baru sampai tadi. Baru-baru ni aku ada menang satu contest like-mengelike and alhamdulilah dapat tempat kesembilan. Mula-mula tu aku ingat memang takkan sampai dah hadiah ni, tengok-tengok dah ada depan mata. Hehehe. Thanks ya! :



Tuttt .. number phone pon kena letak jugak ke? :3

Warna coklet. Siap ada sticker lagi.

Ni first time tau aku dapat present selama aku jadi blogger nih. Tadi mak aku pon siap sokong aku join banyak-banyak lagi contest. Hahaha, so funny! xD Actually ni bukan first time aku menang contest. Kali kedua k kedua! Kali pertama dalam contest Header Paling Cun by Farain. Ada 5 hadiah but sampai sekarang tak kesampaian lagi. Ho ho ho. Aku tak mengharap sesuatu yang tidak pasti. So, kalau tamau bagi, tak payah buat contest and tak payah senaraikan aku sebagai pemenang la ye. Kisah plak aku :P

The end ...

Mak aku yang rasmi dulu buka plastik present tu. Haha! xD